30 Kasım 2014 Pazar

DİKİŞ MALZEMELERİ ALIŞVERİŞİ



Selamlar sevgili dostlar;


Küçük bir kızken başladı incik boncuk, dikiş-nakış malzemelerine merakım.

Alıp biriktirdim gözüme güzel görünen, hoşuma giden şeyleri. Eskiden alırken ya da aldıktan sonra biraz pişmanlık duyardım açıkçası. Alıp, kullanmıyorum ne gereği var bunu almanın şimdi gibilerinden. Çok da abartmadım bu iç güdüsel otokontrol sayesinde :) ...

Şimdi dikiş makinem de var ya. Dikiş-nakış yaptıkça hepsi bir bir yerini buldu. İyi ki almışım dedim çoğu şey için. Artık alırken gönül rahatlığıyla abartıyorum :)

Tchibonun online mağazasında her çarşamba farklı bir tema altında çeşitli ürünler satışta oluyor. Bazen tema hiç ilgimi çekmiyor. Bazen de ilgi alanıma giren konu ve ürünler oluyor. Bir kaç kere alışveriş ettim ve ürünlerinden, kalite ve hizmetten çok memnun kaldım.

Epeydir gelmesini beklediğim bir tema vardı ki nihayet geçen haftalarda sabrımın sonu selametine ulaştım :)

Dikiş-nakış ıvır zıvırları...

Ben kendime uyduğunu düşünerek bir makara seti, iğnedenlik ve toplu iğne seti ve bir de iki renk terzi kalemi satın aldım.

Daha önce de boncuk örme aleti almıştım bir ara onu da fotoğraflarım sizin için...

Eğer ilgilenirseniz hala satışta ürünler :)





Makara seti bir çok farklı renk iplik ve uygun tonda masurlarından oluşuyor. Masurlar dikiş makineme ya uymazsa diye endişe ettim ama uydu neyse ki. Hatta oğlumun uzun gelen tüm eşofmanlarını diktim renk renk :))



Ne zamandır kendime bir iğne yastığı yapmak istiyordum. Elim ermedi, erindim belki de :) Bu şirin iğnedenliği görünce süslü toplu iğneleriyle beraber aldım vallahi :)



Sizi bilmem de ben dikiş dikerken terzi sabunu ya da kelemini çok kullanıyorum. Sabun çabucak ufalanıyor, tebeşir de hemen dağılıyor. Bu kalemler çok kullanışlı geldi. Hem açık hem de koyu renk kumaşlar için beyaz ve mavi renkli...


Kendime güle güle kullan diyor ve size de iyi hafta sonları diliyorum :))

4 yorum:

  1. Çocuklar nasıl kırtasiye malzemeleri satın alınca mutlu oluyorlarsa, bende dikiş malzemeleri alınca uçuyorum.Bir müddet ambalajlıyken onları seyrediyorum, bir müddet sonra açıyorum. Yeni blog açtı sizide beklerim. fundaninpenceresinden.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Bir dikisseveri ancak baska bir dikis sever anlar:))) gule gule kullan hepsi birbirinden guzel.

    YanıtlaSil